tisdag 30 april 2013

Trötta axlar...

De senaste tre dagarna har mina axlar fått slita ordentlig men utan att jag har känt några besvär från operationen, riktigt skönt. Det började med 1000 m intervaller i söndags som jag skrev om tidigare där en av intervallerna var med paddlar/dolme vilket suger ordentligt i axlarna.

Studenternas löparbana
Igår började jag med att springa 5 x 1000 m på lunchen. De senaste veckorna har jag fått sällskap av några kollegor men nu fick jag köra själv. Det var ganska hård vind på den bortre långsidan vilket gjorde att splittiderna var lite långsammare än tidigare, låg kring 3:35-3:40 / km. Löpningen var förstås inte så jobbig för axlarna men efter jobbet var det dags för axlarna att få sig en omgång på MCW crossfit. Gårdagens pass, som även Linda körde på lunchen, såg ut enligt följande:

STRENGTH:
ME: Deadlift 

CFE STRENGTH & CONDITIONING WOD:
For Time:
10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1
Deadlift (75% 1RM)
Handstand Push Ups

Marklyften kändes bra men jag hade lite svårt med greppet. Körde upp till 150 kg och det kändes ok. Efter mitt sista lyft frågade Joel varför jag inte körde med omvänt grepp. Jag brukar alltid göra det men nu glömde jag helt enkelt bort det. Det var nog därför greppet kändes så dåligt. Om man kör med omvänt grepp så rullar inte stången ur händerna lika lätt.

Efter styrkedelen så var det dags för dagens metcon och den var framförallt tyngre än jag trott. Körde marklyften på 110 kg och kippade HSPU. Det tog kring 18 minuter totalt och jag var helt slut i axlarna efteråt.


Nu på morgonen så har jag kört ett kort cykelpass i den hårda motvinden och sen simmat på Fyrishov

400 m Uppvärmning
4 x 50 m Progress F1 - F4
500 Fritt
400 Arm
300 Fritt
200 Arm
100 Fritt

Axlarna och ryggen kändes trötta efter gårdagens HSPU och marklyft så det gick inte med någon rasande fart. Jag lyckades dock slå undan tankarna på att kliva ur bassängen och körde färdigt hela passet innan jag gav mig vidare till jobbet. Det är väldigt få på kontoret idag, Valborg är lite av en röd dag här i Uppsala. Jag tänkte jobba fram till lunch. Tror inte att vi kikar på någon forsränning med det kanske blir en majbrasa i Storvreta ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar