torsdag 18 april 2013

Punka, massage och HSPU

Gårdagens blev ingen bra träningsdag för mig.Planen var att cykla till Fyrishov och simma innan jobbet, precis som jag brukar göra på onsdagar. Men jag hann bara cykla 6 km innan jag fick punktering på mitt framdäck, skit! Jag ringde Linda som var hemma med tjejerna och hon fick komma och plocka upp mig. Det drog dock ut på tiden och när jag väl kom till stan så var jag inte det minsta sugen på att simma utan Linda schysta mig direkt till jobbet istället. Efter jobbet fick jag dock en väldigt välbehövlig och djupgående massage av Ola och efter det så körde jag ett snabbt cykelpass hem i den hårda sid-/medvinden.

Idag hade jag tänkt ha vilodag men efter de missade passen igår så körde jag ett pass i boxen idag. Körde gårdagens Invictus-programmering:
A.
Four sets of:
Front-Racked Alternating Reverse Lunges x 8-10 reps each leg @ 20X1
Rest 60 seconds
Handstand Push-Ups x Max reps OR Wall Climbs x 3-5 reps
Rest 60 seconds

B.
Four rounds for time of:
Toes to Bar x 10 reps
24″/20″ Box Jumps x 15 reps
Wall Ball Shots x 20 reps

Det var första gången sedan jag opererade axeln som jag gjorde HSPU. Det kändes riktigt bra och jag klarade av att göra 4-5 st per set. Del B gick även den riktigt bra men på-hejning av Anna.

Linda körde ett kort cykelpass i morse och hon hade tänkt att köra ett ordentligt löp-pass på lunchen och sen cykla hem efter jobbet men en kombination av dåligt väder och mycket att göra på jobbet gjorde att de sista två passen blev inte av.

Ikväll har vi börjat packa flyttkartongen och rensat i förrådet. Mentalt har vi i princip redan flyttat till vår lägenhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar