onsdag 24 april 2013

"Nej, min"!!

Onsdagar är min och Karin hemma-mys dag och det är precis vad vi gjort idag, det och lite till. Vi började dagen men att K vaknade kvart i fem och hade gjort i blöjan, Mamman fick då kliva upp och byta den. Strax därefter skulle Oscar upp och cykla till Fyrishov och då ville naturligtvis inte Karin ligga kvar så jag fick släpa mig själv från sängen till soffan där Karin nöjde sig med teletubbies en liten stund.

Det nyaste här hemma förutom tv tittandet, är att hon kan ta av och slänga blöjor efter oss när hon måste sova i sin egen säng, kissa på potta (ibland) och att hon kan säga två-ords meningar ... -Nej, min! Denna "mening" används ofta, framförallt när hon och storasyster slåss över vem som skall ha surfplattan. Då hör man högt och tydligt -Nej, Nej, min!

Tjejerna lekte en stund, vi åt frukost och därefter cyklade vi till skolan. På väg hem stannade jag och Karin till på en lekplats där vi träffade en av min strövargruppsbarns mamma och lillasyster som också hade lämnat de större syskonen på skolan och var hemma i dag. Barnen lekte och vi fick tid att sitta och prata en stund. Vi diskuterade allt mellan himmel och jord och hade det riktigt trevligt. Jag hade med mig mellanmål till Karin och den andra mamman var imponerad av Karin som glatt åt en avokado och två ägg till mellis i lekparken. Efter två timmars utelek cyklade vi hem och jag hann inte mer än sätta på kaffevatten innan Karin sov sittande i soffan. Planen att ge henne lite lunch, sätta henne i bilen och hinna träna tillsammans med Sanna under hennes lunchlur slogs i backen. Istället gjorde jag en kort hemma WOD bestående av:

Tabata av
(8 x 20/10 sek)
Burpees
Squat
Push ups
Situps
+
3 runder på tid av
20 goblet squats
15 höga svingar
10 5/5 pistoler
5 burpees

Jag hann precis träna klart och värma mat i micron när hon vaknade och tillsammans åt vi lunch. Karin åt åter igen som en liten häst. Sen packade vi med oss sopsorteringen ut, jag skulle till sjukgymnasten och Karin till Oscar på jobbet. Sjukgymnastiken gick bra och jag hämtade Karin och vi åkte och handlade. Detta drog som vanligt ut på tiden och jag blev 15 minuter försenad till hämtningen på förskolan. Dock hade jag ringt så det var rätt lungt. 

Enligt den första planen skulle vi åkt upp till Östersund och hälsa på familjen över Valborg men eftersom jag har rätt mycket på jobb, flytten närmar sig och veckorna/ helgerna bara springer iväg har vi bestämt oss för att stanna hemma. Och istället försöka få till lite kvalitets tid här. Jag hoppas kunna få till lite cykel och löpträning och detta gör även Oscar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar