fredag 26 april 2013

Morgonstund

Nu sitter jag på bussen igen, längesedan sist. Fredag eftermiddag är den dag i veckan jag tycker att det är absolut svårast att motivera mig själv till att komma iväg och träna. Då ska man ju ha fredagsmys med familjen och sitta hopkrupen i soffan. Jag har på jobbet idag och ska hämta tjejerna efter det. Oscar som ska springa hem kommer antagligen inte fören efter 18.00 (nästan natt för mig ;) ) Av denna anledning tog jag tjuren vid hornen i morse och hasplade ur sängen 0405 för att hinna springa innan simningen som börjar 0615.

Vi håller på att införa ett nytt datasystem och som vanligt när det är nya saker på G innebär det lite förvirring. Dock ser i nu läget ut som det kommer att gå relativt smidigt, det tackar vi för.

Helgen blir ganska lugn, lördag morgon ska jag försöka ta mig ut några timmar på cykeln tillsammans med IK-Fyris. Oscar och tjejerna ska till MCW och hjälpa till med vårstädning. Därefter har Iselin simskoleavslutning och detta bör firas med en fika på stan. Söndag har både jag hel vila och Oscar endast simning på morgonen. Iselin som uttryckt intresse för att börja med "Kina-sport" (jag har valt att tolka detta som judo) skall få testa på en träning på Uppsala judo.

Vi har så smått börjat packa ihop/ göra oss av med saker inför flytten. Detta känns bra. Eftersom helgerna i maj är relativt fyllda så är det lika bra att komma igång. Beslutet att inte åka bort i helgen känns bättre och bättre ju närmare vi kommer. Oscar fick i går veta att han ska på en konferens i London i mitten av maj och i det redan pressade schemat tryckte detta ut en grabbresa han och MCW-killarna hade planerat till Danmark. Nå ja Både grabbarna och Danmark finns kvar, tävlingen de skulle se kommer varje år så det kanske passar bättre nästa gång.

Jag påbörjade en whole 30 utmaning i måndags men har inte hunnit skriva om den ännu. Min tanke var egentligen att smygstarta i mitten av april, vilket jag också gjorde och sedan köra strikt fom 1/5. Har en kompis som började i måndags och då tänkte jag att det var lika bra att sätta igång jag med. Varför vänta liksom. Det blir tredje gången jag gör detta nu och precis som de säger blir det lättare för varje gång. Svåras tycker jag är frånvaron av jordnötssmör, ost och att inte över konsumera nötter ( vilket jag är rätt bra på). Kaffe drickandet har gått över förväntan och denna gång blev inte huvudvärken lika påtaglig. 1-2 koppar före klockan 10.00 är dealen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar