måndag 8 april 2013

Hej Kollikok


Så har ännu en helg sprungit förbi i full fart och vi accelererar in i en ny vecka. Både jag och Linda hade vilodag igår men vi hade fullt upp ändå. Jag skjutsade mamma till stationen efter frukost och när jag var tillbaka hemma så packade vi ihop våra ryggsäckar för lite friluftsliv, Strövarna.

Iselin har varit med i Mulle/strövarna sedan vi flyttade till Storvreta och det senaste året så har Linda varit med som ledare. Igår var det fågelholksbygge och matlagning på sprit/gas-kök. Barnen snickrade på riktigt bra och Iselin kom hem med en fin fågelholk som vi ska se om vi kan sätta upp någonstans.

Efter mulle så åkte jag och trollen till familjen Bolander/Wölger i Åland, strax utanför Uppsala medan Linda passade på att umgås lite med Sanna. Det var kul att träffa Johan, Carin och deras lilla Tova, som jag knappt sett. Verkar vara en riktigt glad och sprallig liten tjej.

Efter förra veckans avslutande cykelpass på min tempocykel så var min förhoppning att inte behöva cykla mer på min MTB men när jag klev upp i morse så var det lätt snöfall och -3 grader, inget vidare racer-väder. Så jag tog MTB:n och cyklade in till Fyrishov och körde ett simpass. Det kändes bra att kliva in på jobbet 07:30 och ha avverkat veckans två första pass. Det blir nog ett litet crossfitpass på lunchen och sen så är det löpskolningspass nr 4 på MCW efter jobbet.

Hoppas ni får en bra start på veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar