fredag 22 mars 2013

Vila, Vab och VM-kval

I går när jag cyklade hem från jobbet efter ett kort besök på MCW så kände jag mig trött och seg i benen. Efter att jag körde dubbla pass måndag - torsdag så längtade jag till min dagens vilodag. Då jag fortfarande inte kan belasta mitt knä fullt så blev det ett litet modifierat crossfit-pass, inspirerat av Crossfit Invictus och Crossfit Endurance.
Styrka
4 varv av
Marklyft x 6 @ 20X1
45 s vila
Hantelpress x 8
Vila 45 s

Metcon
4 varv av
1 min höga svingar
1 min ringrodd

Idag har jag varit hemma hela dagen och VAB:at. Igår så hade febern lämnat Iselin för att visa upp sig hos Karin - "what comes around, goes around". Vi har bara väntat på att Karin ska insjunka och har hoppats på att hon skulle göra det ganska omgående så att vi inte riskerar att missa nästa veckas semester-resa. Med tanke på att Iselin haft feber i sex dagar så började det bli lite tight om tid.

Karin var smällhet igår kväll när det var läggdags, 39.9 och vi anade att det skulel bli en riktigt jobbig helg. Idag har febern dock varit betydligt mildare, kring 38.2 och hon har varit pigg och glad. Strax innan läggdags så kom Momma Beryl och Moffa Nisse på besök från Bräcke och Karin höll humöret uppe långt efter läggdags.

Då våra föräldrar bor långt från oss så är det relativt sällan som vi har dem på besök och jag och Linda brukar försöka passa på att få lite egen-tid när vi får besök. Vi är dock inte så mycket för att gå ut och äta utan brukar istället försöka träna lite tillsammans vilket vi sällan gör. Imorgon bitti tänkte vi åka in till MCW efter frukost och köra ett pass tillsammans och sen har vi planerat att simma tillsammans på söndag morgon och kanske stanna till och äta en brunch utan barnen innan Iselins skridskoskoleavslutning.

Imorgon så ska vi köra 13.3 på MCW. Jag har tänkt att köra, mest för att agera "hare" åt de som tävlar under Wall-ball delen.

Nu ska vi kika på Sverige - Irland. jag vill inte vara pessimistisk men tror på en tråkig 0-0 match....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar