söndag 24 mars 2013

Vattentrollet Iselin

Så var helgen slut och sista veckan innan påsk på intågande. Det har varit en riktigt bra tärningsvecka för både mig och Linda. Jag tänkte skriva en liten summering av vad vi pysslat med under helgen nu, en summering av veckans träning kommer nog imorgon. Som jag skrev i förra inlägget så har Beryl och Nisse varit här på besök och vi har fått lite behövlig avlastning och möjlighet till lite tid tillsammans, bara jag och Linda.

Jag och Linda lämnade barnen hemma och åkte tillsammans in till MCW strax före 08 igår morse. Linda körde en kombination av torsdagens och fredagens CFE-WOD

Strength
10 x 2 Power Clean  on 0:45 @ 30 kg
Därefter byggde hon upp till en tung 2:a i Power Clean
2x35 - 2x35 - 2x40 - 2x42.5 - 2x45 - 2x47.5 - 2x50(F) - 2x50(F)

Metcon
2000 m rodd, 8:20

Jag passade på att köra roddintervaller, 6 x 1000 m, medan Linda körde crossfit och vi var båda klara när MCW öppnade och det var dags för barntimmen 09.00. Jag stannade kvar på MCW och Linda tog bussen halvvägs hem och sprang helgen CFE Time Trail som var 5 km.

Efter barntimmen började det rulla in massor med folk på MCW för att köra veckans Crossfit Games WOD . Det kom även en hel del för att bara titta på. Jag hade bestämt mig för att köra den trots att jag inte är registrerad i tävlingen, bara på skoj.

Amrap 12 min
150 Wall balls, 9 kg, 3.05 m target
90 DU
30 Muscle up

Min målsättning var att hålla bra tempo genom wall ball delen för att sen försökra klara så många Double Unders som möjligt. Jag är inte alls bra på hopprep så jag hade inga förhoppningar om att klara all 90 hopp. 
Jag körde igenom de 150 kasten på 6:38 och började sen hoppa och efter 12 min hade jag lyckats knåpa ihop 65 DU. Jag ska försöka öva lite mer på DU, det är en bra uppvärmning inför crossfit-passen. 

Idag så åkte jag och Linda också in tillsammans och började med ett ordentligt simpass tillsammans, totalt 3200 m och det kändes ganska bra. Det blev lite trångt i banan på slutet då det var tävling i ena halvan av Fyrishovs bassäng. Efter simpasset så åkte vi till SAS Radisson Blue, som nyligen öppnat vid Uppsala Centralstation och åt en ordentlig frukostbuffé i lugn och ro. Det var riktigt härligt och buffén var toppen. När vi kom hem efter frukosten så hade Karin precis somnat så  vi kunde ta det lugnt i soffan fram tills det var dags för helgen höjdpunkt, avslutning med skridskoskolan.

Årets tema var Lilla Sjöjungfrun och Iselin skulle, till sin stora besvikelse, vara ett vattentroll. När hon fick veta det påväg hem från skridskoskolan så så hon

"Men alltså allvarrligt, jag måste prata med fröken. Jag kan ju inte vara vattentroll"


Iselin hade gärna varit lilla-sjöjungfrun
De drygt 200 åkarna som var med i showen
Iselin och fröken Monia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar