måndag 11 mars 2013

Var är våren?!

Igår natt kom jag hem efter några riktigt härliga dagar i Italien. Vi har varit där på vårkonferens och blandat konferenspass med skidåkning. Vädret var sådär de första dagarna men igår fick vi en helt fantastisk dag i solen. Vi var ett gäng som bokat in en "Heliski" på vår lediga dag och vi blev avsläppta på en alptopp närmare 3000 möh med en klarblå himmel över oss och en orörd alpsluttning nedanför oss. Det tog oss drygt 40 min att åka ned och väl nere väntade helikoptern för ytterliggare ett lyft men denna gång närmare pisterna så vi kunde åka ned till hotellet när vi var klara. Det gick bra att åka trots mitt skadade knä men att åka i djupsnö på hög höjd var riktigt jobbigt för benen - mjölksyra!.


Redo för nedfärd
Nu när jag är hemma igen så är jag riktigt sugen på att komma igång med träningen, inte bara simma utan även cykla och springa men det verkar som att våren kommer att dröja. Prognosen för de kommande två veckorna ser ut att innehålla mest minus-grader och de senaste veckornas milda väder har gjort att det är riktigt isigt på många gång- och cykelvägar. Jag får helt enkelt köra med broddar och dubbdäck ett par veckor till. 

Linda drog iväg för att köra ett ordentligt simpass i morse men när hon kom fram till Fyrishov så var det inte öppet och det stod en hel drös med morgonpigga simmare och väntade. Det visade sig att personalen som skulle öppna hade försovit sig så Lindas simpass blev inte så långt som hon planerat. Hon skrev i gårdagens inlägg om den första deltävligen i Crossfit-Open och hon passade på att köra den själv idag på lunchen. Hon har inte kört särskilt mycket ryck så det var det som blev begränsande. Hon hann med att göra 126 reps totalt under de 17 min som var tidsgränsen (40 burpees, 30 ryck @ 20 kg, 30 burpees, 26 ryck @ 35 kg). Nu sitter hon på cykeln och kör dagens tredje pass:

Bike (MON): Repeat :60 on, :60 off, until form/pace deteriorates

Kö utanför Fyrishov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar