lördag 9 mars 2013

Nu har den första veckan med mindre arbete gått och jag inbillar mig att tjejerna mår bra av detta. Karin sover som hon ska och är mycket piggare och gladare. De senaste dagarna har hon varit som ett plåster på mig men för en gångs skull tycker jag att det är ganska ok.

Som ni vet är Oscar i Italien. Jag och tjejerna passar på att ha lite extra tjejmys. Igår kom ett par av mina vänner förbi och käkade middag. Iselin fick vara uppe så länge hon ville och somnade inte förrän efter 20 något som är sent för henne som blir väckt av lilla syster klockan 5-530 varje morgon.

Idag har vi varit på barngympa på mcw och hejat på de som tävlar i Open. Min ursprungliga plan var att försöka träna när Karin sov efter Iselins simskola men naturligtvis somnade det lilla flickebarnet på väg till simskolan. Nu hoppas jag att hon tar en lång lur och att hon fortsätter att sova så att jag kan träna i alls fall. Annars får jag helt enkelt cykla ikväll när de lagt sig. Jag har vilat torsdag och fredag så nu känns det som det är dax igen.

Iselin leker med Oscar och Emil


Burpees och snatch
Liten tröttis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar