torsdag 7 mars 2013

Konferens i Sauz d Oulx

Det blir en kort uppdatering om dagen och gårdagen. Jag sitter just nu på vår-konferens i Sauz d Oulx i nord-västra italien. Vi är här hela firman och har en del konferenspass och ska åka lite skidor. Jag har tänkt att åka telemark, får se hur det går med knät. Jag var förbi på mcw igår och testade knät lite och det kändes helt ok så jag hoppas på att kunna åka lite skidor utan problem.

Igår var första dagen som Linda var hemma med Karin. Se hade en bra dag och hann med en hel del hushållssysslor. De hämtade Iselin och hennes kompis Tyra kring 13 på förskolan och åkte sen till Gränby centrum för att handla och ta Iselin till frisören. Efter Gränby plockaxe de upp mig och vi åkte hem till familjen Leijon och åt middag, mycket trevligt.

När vi kom hem körde Linda ett ordentöigt träningspass; först en dryg timmas cykel med en del 30:30 intervaller och sen gårdagens CFE-WOD, blev nog närmare 1:30 totalt.

Linda har varit själv med tjejerna idag och fick hjälp av Petra att ta Iselin på skridskoskolan, det gick säkert galant.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar