onsdag 13 mars 2013

Full fart

Blev ingen uppdatering igår. Jag kom hem sent och Oscar hade fullt upp med att hämta och lägga tjejer.

Tisdagar är min "långdag" då jobbar jag lite längre och försöker att hinna med den mesta av den dokumentation jag behöver göra under veckan. Jag brukar även försöka passa på att vara med på något träningspass och ev träffa någon kompis. I går började jag dagen med att simma. Det blev inte speciellt långt men ok. Lunchpasset hoppade jag över eftersom det blir lite ryckigt på jobbet och gjorde i stället gårdagens wod innan löpningen. Inte helt optimalt men det var det som kändes bäst rent tidsmässigt. Gårdagens CFE WOD såg ut enligt följande:

På tid:
50-40-30-20-10 av
höga KB svingar @16 kg 
Box-hopp

Gräsligt var det. Jag har ingen som helst spänst och är livrädd för boxen så mina hopp är allt annat än snabba. 17 minuter tog det. Efter woden hängde jag med Jenny på Uppsala löparklubbs löpträning. Vi körde korta intervaller 8 x 2 min med vila 1. Endurace programmeringens korta intervaller denna vecka är 1 vila 1 så det kändes rätt ok att byta dessa pass. Det var ett roligt gäng och det är kul att ibland slippa springa ensam.

Idag har jag och Karin varit med Iselin på skolan några timmar. Hon hade som "uppgift" att berätta lite om Norge och Lovund. Sist hon var där plockade hon en del snäckskal och div annat som hon idag stolt visade och berättade om i klassen. Vi talade även lite om golfströmen, midnattssolen och ambulansbåtar. Jag tror att barnen tyckte att det var spännande och Iselin var mäkta stolt.

Eftermiddagen har gått ut på att jag städar undan och Karin plockar fram. Uppsalahem ska ha visning på "vår" lägenhet idag eftersom vi ska flytta ut. Karin har varit sådär lagom hjälpsam och bland annan målat med tusch på både sig själv och dörrkarmarna. Oscar har utbildning i Stockholm och kommer inte hem förrän senare. Han klippte ihop en film från sin Heli-ski igår kväll, se nedanInga kommentarer:

Skicka en kommentar