måndag 18 mars 2013

Fortfarande feber

Iselin rullar nu in på sin fjärde dag med feber. När jag hämtade henne i fredags sa hon att och frös och mycket riktigt så hade hon feber när hon kom hem. Febern var varierat mellan 38,4 och 39,8 hela helgen och i morse innan jag åkte till jobbet var den uppe i 38,8. Hennes allmäntillstånd är enligt mig ok, själv hade man ju varit utslagen. Hon tittar på tv, leker när hon orkar och sover när hon behöver. Karin däremot på pigg som en mört och har börjat visa en annan del av sig själv genom att puttas och slåss. Detta är tydligen något hon också gör på dagis så nu får vi vara med och säga stopp när hon går på. Det har vi iofs gjort innan också men vi får försöka att uppmärksamma det ännu mer. Ritar med tusch gör hon också så snart hon får tillfälle; på sig själv, på storasyster, väggar, dörrar, möbler ...nu gäller det att hänga med.

Oscar kommer jobba hemma idag och jag får vara hemma imorgon. Måndag och tisdagar är dåliga dagar att VABa på( iofs är alla dagar det) eftersom vi har vår veckoplanering på måndagar och jag har min långdag på tisdagar. Nå ja. Vi får hoppas hon snart är frisk.

Igår hade både jag och Oscar hel-vila. Jag och Karin passade på att tillsammans med Anna och Ester besöka Tiundaskolans barnloppis. Jösses vad mycket folk det var och grejer i uppsjö. Några fynd gjorde jag. Två par skor, en sommar klänning och en vår/ höst overall till Karin allt för 130 kr. Efter shopingen käkade vi lunch. Jag vet inte när jag sist åt sushi, riktigt mysigt var det! Men ingen paleo inte... tänkte köra strikt nu till vi åker till Paris, sen blir det antagligen svårt de dagar vi är borta men då kan man hoppa på igen när man är tillbaka. Karin var hyfsat duktig på restaurangen. Akvariefiskar och lekrum hade de också :).'
Karins nya overall och skor
Karin åt glatt några sushi-bitarVilka fina fiskar...
Tjejerna busade lite i lekrummet

Jag var på Fyrishov klockan strax efter 6 för att hinna med att simma innan jobbet. Dock hade jag simglasögonen hemma så jag duschade och cyklade till jobbet ist. Orkade inte ens reta upp mig på det, mitt pass i lördags var så bra så det kan jag leva länge på. Var på jobbet innan 7 och ska nu ta tag i dagen. Hoppas ni alla får en fin vecka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar