torsdag 28 mars 2013

Ett trött troll och påskmys

Då åker vi snart!

Iselin har sedan hon vart biten av prinsess-bacillen i 3 års åldern pratat om att hon vill åka till Euro-Disney i Paris ochnu är det äntligen dags  -Disneyland all in, hela påskhelgen. Jag och Karin hämtar Iselin på skolan innan lunch, möter Oscar inne i stan sen går flyget strax efter klockan 16 från Arlanda. Vi räknar med att vara framme på hotellet vid 20 tiden ikväll. Vi har packat som riktiga turister och har med oss alltifrån prinsessklänningar och dockor till joggingskor, jordnötssmör och blöjor.

Testning av prinsessklänningar
Tror ni väskan gick att stänga?
Träningsveckan har varit bra, Oscar har kommit igång bra med cyklingen till och från jobbet.
Han har en MBT som det går att cykla på även när det inte sopat gatorna ännu. Min vardagscykel går däremot inte att cykla med till och från jobbet, eller går och går... går det väl men det skulle inte bli speciellt roligt. Skulle antagligen gå lika fort att springa. Jag sprang in till simningen i tisdags och har efter det varit konstant hungrig. Om det är något som sätter fart på förbränningen så är det löpning ( iaf för mig). Jag lunkade på i jämt tempo och höll 5.20 i snitt. Med ryggsäck på ryggen och klockan 0505 på morgonen så är jag nöjd med detta. Löpningen känns jämn och trygg, det går inte fort men jag känner att uthålligheten finns där. Kanske kom något bra av öppetspår i alla fall.. :). Eftersom vi höll i gång bra förra veckan och början av denna så kände jag mig trött och sliten igår, körde ett teknikfokuserat Crossfit-pass på lunchen när Karin sov och struntade i löpningen på kvällen. Vi får se om det finns möjlighet och utrymme till träning under vistelsen i Paris annars så blir det helvila och uppladding i några dagar är säkert inte helt fel det heller.

I går var jag och Karin lediga men eftersom jag har få föräldralediga kompisar och behövde slå ihjäl några timmar så åkte vi till mitt jobb och drack lite kaffe innan vi skulle handla. Vi brukar alltid handla på ICA men har nu bestämt oss för att ge Coop en chans. Vi har hört ryktesvägen att de ska ha bättre system för "återbärning" samt att deras utbud av ekologiska och kravmärkta varor är bättre. Nu alltså upp till bevis. Coop Extra i Gränby gjorde inget större intryck i söndags men Coop Forum i Boländerna var däremot mycket bättre. Jag och Karin vandrade runt, läste på olika förpackningar och vips så hade det gått 90 minuter Karin började ledsna (konstigt...)och jag kunde åka till MCW för att ge henne lunch och lägga henne så att jag kunde träna i lugn och ro.

Karin trivs med att vara hemma och mysa runt. Hon sov chockerande 3 timmar i går på eftermiddagen mellan 12-15 (personligt rekord)! Vi blev nästan sena att hämta Iselin på skolan. Jag fick riktigt kvalitativt teknikträning med coach Anna nästan helt för mig själv och hann sedan både äta lunch, snacka strunt och mysa med Kian, något man inte får varje dag. Vilken lyx!

Väl hemma lagade vi middag, tvättade och packade vi inför resan. Idag har jag och Karin dammsugit, hon har plockat fram grejer och jag plockat bort. Nu somnade hon nyss på soffan och jag ska försöka att få det mesta klart innan hon vaknar.

Oscar hittade detta igår på nätet, Crossfit-träningsläger i Storulvån  det råder en viss förvirring av vilka datum det är. Idag när jag ringde och skulle fråga ett par grejer så hade Storvulvån i sitt bokningssystem att det var juli och augusti medan det står juli, september på nätet. Då återstår  det att se om det passar juli och augusti känns rätt oaktuellt men jag är jättesugen att åka. Han pratat med några kompisar om att fjällvandra eller hitta på något liknande i höst och om det är i september så är även IM avklarad och förhoppningsvis så är man som folk igen, räknar med att inte vara människa några veckor efter.

Iselin ville inte vara påskkärring idag, hon och Alva skulle vara påsk-katter istället. 
Påsk-Katt
 Få se om vi kan uppdatara bloggen när vi är borta om inte,

Glad påsk till er alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar