torsdag 14 mars 2013

Back on track

Jag har precis avslutat första löppasset sedan jag kraschade med cykeln i snöyran den 6:e februari. Det har varit segt och tråkigt att inte kunna träna som jag velat men det kändes oerhört bra att kunna springa idag igen. Det blev en ganska kort runda i midvinterkylan (-9 grader) och halkan. Det kändes bra, det vill säga inget, i knät de första 5 km men det började ömma lite sista kilometern. Nu hoppas jag på att jag kan stegra upp träningen igen och komma i form till Aros Marathon den 4:e Maj.

De senaste veckorna har vi inte riktigt hittat en bra "vardagslunk" på grund av jobb, resor, tävlingar o.s.v och det är svårt att få inte bra tärningsrutiner när det är mycket som händer under veckorna. De kommande två veckorna kommer också vara lite huller-om-buller men sen hoppas vi att det ska bli mer vardagslunk och att våren kommer så att vi kan börja öka träningen lite.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar