söndag 3 mars 2013

60% jobb 100% livskvalitét

Vi började dagen med att sitta framför Tvn tittandes på Vasaloppet. Rätt gött att bara sitta hemma i soffan och titta på istället för att stå i spåret och ha ångest. Om jag förstått det rätt så är det svårare att få bra tider på Vasaloppet än på Öppet spår och många av mina vänner som åkte i dag har sagt att det inte var många gratis metrar utan att de fick kämpa hela vägen in i mål. Duktig var de i alla fall allihop.

Oscar och Karin har varit på MCW och jag och Iselin har varit på strövarna. Idag skulle vi ut och åka längdskidor och grilla korv. Barnen var som vanligt jätteduktiga men här var det inte heller några gratis metrar. Iselin och de andra barnen kämpade på och när vi kom fram fick de tälja grillpinnar och leka div lekar. 

Så här såg våra skidor ut när vi kom hem,
antagligen inte det smartaste att ha kvar klistervallan sedan förra helgen
När vi kom hem hade jag världens huvudvärk som inte vill ge med sig. I ett försöka att springa i från den tog jag och och Oscar en tur ut. Jag joggade och han cyklade med båda tjejerna i cykelvagnen. Som vanligt när vi försöker att komma ut så tjurnar Karin till efter en liten stund så löpturen blev kort. Antagligen lika bra eftersom det är några veckor sedan sist. Nu när skidåkningen är över så måste jag komma i gång med löpningen igen. Minst två gånger i veckan fr.o.m. nu.

Imorgon börjar mitt nya liv som deltid arbetande och deltids föräldraledig, ska bli spännande att se hur det går. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar