söndag 24 februari 2013

I fädernas spår mot Mora

Så har starten gått och de har gett sig iväg i fädernas spår mot Mora. Jag sitter i Mångsbodarna och väntar på att de ska komma hit. De allra snabbaste är nog här på en timme men Linda kommer nog efter två så jag har gott om tid att ta det lugny i bilen, äta lite frukost och läsa en bok.

Efter att vi sprungit runt lite i Mora kring lunch igår så åkte vi tillbaka tilö boendet lagom till herrarnas Skiathlon i VM. Vi kikade lite på det och pratade med de som vi bodde hos. Vi hade en hel del gemensamt, de hade ett barnbarn som tränade på crossfit Solid så de pratade gärna om det och de var båds väldigt medvetna om hur och vad de åt så vi pratade även en hel del om kost. Hon hafe gått en matlagningskurs i Sthlm som var lite paleo/raw food inspirerad och hade till Lindas lycka kokosolja att steka i istället för margarin.

Senare på eftermiddagen började det bli väldigt nervöst och tyst. Vallningen började diskuteras och några var väldigt oroliga om de vallat fel, prognosen hade ändrats lite under dagen. Vi satt och uppdaterade alla väderappar som finns för att ha stenkoll på vädret längs spåret ...

Det blev en tidig kväll då våra klockor ringde 03 i morse. Margareta, som vi hyrde boende hos, hade då redan klivit upp och gjort frukost åt oss...lyx! Vi lämnade boendet kring 04 och var framme vid starten 0530 och gick då direkt ut och placerade skidorna i spåret för att få en bra plats. Det började redan nu bli hetsigt och kring 06 så var det lite kaos i startfållan när allt fler strömmade in. Victoria, Jenny, Elisabet och Jonas hamnade lite bakom Linda men alla verkar ha kommit iväg bra.

Ni kan följa Linda i vadaloppets tracker på deras hemsida. Hon har startnummer 6027.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar