lördag 9 februari 2013

Det var en spricka!

Strax efter att jag vaknat i morse så ringde läkaren från Ortopedakuten. Han hade visst missar att jag hade en spricka i knäskålen. Det var därför jag hade blod i knät. Han ville att jag skulle komma tillbaka i slutet av nästa vecka och göra en kontroll och röntgen. Sprickan ska läka av sig själv enligt läkaren men jag ska ta det lugnt med belastningen i några veckor.

Så jag har inte deltagit så aktivt som de andra på första dagen av helgens kurs. Vi samlades innan lunch och började med att käka lunch tillsammans. Vi delades därefter in i grupper och började med en av de olika delarna. Min grupp började med löpskolning med S Kallur och Gryxboexpressen T Eriksson. Fokus var på snabbhet och explosivitet och det var en hel del nyttiga övningar.

Efter löpskolning och en kort paus så körde vi nästa pass som var styrkelyft lett av Lars Bergström, tidigare EM och VM lyftare. Vi övade på benböj och marklyft och även här delades det ut en del intressanta tips, framförallt i marklyft.

Sista passet för dagen var ett gemensamt träningspass med medicinbollar. Då varken jag eller Kristian kunde vara med så åkte vi och duschade och vilade lite innan middagen. Middagen var en ordentlig buffe på Scandic.

Nu sitter vi och tar det lugnt och laddar för morgondagen. Då väntar först ett teoripass med Claes Björling och sen ett tyngdlyftningspass.

Här är lite bilder från dagen:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar