fredag 1 februari 2013

Årskort -"morgon"

Efter fyra veckor av simträning på centralbadet så var det idag dags att böra simma på Fyrishov istället. Vi fick en månads prova-på av Victoria i julklapp men nu har den gått ut. Centralbadet ligger bra till i förhållande till jobbet men det är oftast väldigt trångt i bassängen. De har fem banor uppdelat i tre delar, långsam,snabb  och crawl. Har man tur så får man vara ensam i crawl-banan men det händer väldigt sällan. På Fyrishov finns det många fler banor och de flesta morgonar är deg 50m banor, riktigt skönt när man ska träna för längre distanser.
Jag köpte ett årskort-morgon. Man får gå in före 9 alla dagar i veckan. Kl 9 är ju mitt på dagen för oss så det är inga problem. Simpasset i morse gick bra. Jag börjar bli allt tryggare i axeln och körde en del sammansatt crawl för första gången idag. Fick en länk till en film om bra långdistansteknik, jag har  en bit kvar till Thorpes nivå. Lägger upp länken till filmen senare.
Efter en produktiv dag på jobbet avslutade jag dagen med att springa hem, veckans första löppass. Körde först tredje veckan av min löpskolning

Teknikövningar
2 varv av
4 x 1 min @ 98 bpm
1 x 4 min 92-96 bpm

Det var riktigt trögt idag, tror att kroppen inte är helt 100%. Pulsen steg fort och återhämtningen mellan intervallerna gick långsammareän vanligt. Efter löpskolningen så sprang jag bara den sista biten. Väl hemma mötes jag av ett fullt hus. Iselin hade besök av Tyra, som ska sova över här och syster/faster Sofia är på besök. Hon satt i trapphuset och väntade när Linda och tjejerna kom hem. Hämtningen hade tydligen tagit väldigt lång tid idag och ett stopp på Ica gjorde att hon blev mycket senare än vanligg. Efter middag och lite stök så sitter jag och Fia i soffan och tar det lugng. Iselin och Tyra kikar på Trassel och äter popcorn, Karin sover och Linda cyklar intervaller. Vad skulle vi gjort utan vår trainer.

Imorgo  jobbar vi på MCW, kom förbi och prova på om ni kan/vill. 09 är det barn-timme och efter det är det föräldrapass 10-11.
Ha en trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar