onsdag 20 februari 2013

Är snart "en i gubbgänget"

Dagen började med i en alldeles egen 50-metersbana på Fyrishov. Vanligen brukar det vara en hel del folk i bassängen men idag var det riktigt lugnt. Efter att vi simmat där i några veckor nu så börjar man känna igen en hel del folk och många börjar heja och fråga hur det går, framförallt det gång med äldre herrar som simmar varje morgon. Framåt sommaren så kommer man nog vara riktig "tjenis" med det där gänget.

Simningen gick ganska bra idag. Jag provade att köra lite sammansatt crawl men det kändes lite i knät så jag körde hela passet med dolme. Efter lite uppvärmning så blev det ett par längder med olika teknikövningar och sen ett Crossfit Endurance pass från förra veckan, 3 x (50, 100, 200). 50m intervallerna gick riktigt bra och jag orkade trycka på hela vägen. På de längre intervallerna så tappade jag farter efterdrygt 75 m och kände mig som om jag nästan stod still i slutet av 200 intervallen. Måste bli bättre på att hitta rätt tempo när jag simmar. Det kommer förhoppningsvis med tiden.

Linda körde dagens Crossfit Endurance pass på lunchen:

STRENGTH:
ME: Pull Up

CFE STRENGTH & CONDITIONING WOD:
For Time:
50 - Box Jumps (24")
40 - Pull Ups
30 - Push Ups
20 - GHD Sit Ups
10 - Burpees

Hon körde passet tillsammans med Sanna och fick stryk i båda delarna. Linda körde pull-ups med 12 kg vikt och Sanna med 22 kg. Sanna gjorde klart WOD:en på 8:32 och Linda på 8:55. 

I kväll har vi varit och storhandlat inför kommande helg och vecka. Min lillasyster Sofia ska passa tjejerna medan vi är i Mora/Sälen så vi har fyllt upp skafferiet med allt man kan behöva för att hålla tjejerna nöjda. Sen passade vi även på att handla inför nästa vecka då vi sannolikt kommer hem ganska sent efter Öppet spår på söndag. 

Appropå helgen, vi har platser kvar i bilen upp till Mora på fredag eftermiddag om någon har lust att åka med. Vi har även plats kvar hem från Mora på söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar