torsdag 28 februari 2013

~164 pass kvar...

Idag när jag åkte buss hem så funderade jag på tiden som är kvar innan Kalmar, delmålen på vägen och träningspassen som ska genomföras. Just nu så kör jag fortfarande bara simning men jag hoppas på att kunna börja träna fullt snart. Tiden rullar på i en väldig fart och jag kände mig lite stressad när jag satt och funderade på bussen. 

Nästa helg ska jag iväg på konferensresa med jobbet och efter det hoppas jag kunna börja träna. Då det mitten på mars, 5 månader kvar till Kalmar och av dessa så blir det förhoppningsvis 4.5 månad med full fart på träningen. Det blir i grova drag 18 veckor med träning, det låter inte så mycket. Om jag får in den träningsdos jag vill så har jag lite drygt 36, simpass, 36 löppass, 36 cykelpass och 54 crossfitpass. Det låter inte heller så mycket.

I tisdags när jag simmade så körde jag ett 800 m testlopp som kändes helt ok, om 36 pass ska jag kunna simma 3900 m med en högre snittfart och förhoppningsvis med en lägre belastning. Jag har varken sprungit eller cyklat sedan min cykelkrasch för tre veckor sedan. Om 36 löppass ska jag kunna springa 42 km efter att jag cyklat och simmat innan och mitt mål är en snittid under 5 min/km. Om 1.5 månad, 6 veckor, 12 löppass så ska jag springa Aros Marathon, det känns väldigt snart och det blir spännande att se hur det går. 

Totalt så har jag, grovt räknat, 164 träningspass med "Crossfit Endurance"-inriktning kvar fram till Kalmar + några testlopp. Tror ni det räcker?

Jag kommer att hålla en 6 veckors löpkurs på MCW crossfit för den som är intresserad. Du är välkommen oavsett om du är medlem eller ej. Här hittar du med info: http://mcwgruppen.se/crossfit/mcw-endurance-team

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar