lördag 26 januari 2013

Tävlingsdags

Idag har både jag och Linda anmält oss till årets första tävlingar, dock inte samma. Några av de som Linda är med uppe i Orsa ska åka Engelbrektsloppet och Linda bestämde sig för att köra det även hon. På så sätt får hon en ordentlig genomkörare samt att hon kan räkna in det loppet i sin klassiker om öppet spår skulle gå åt skogen eller om hon skulle bli sjuk. Den helgen är jag på kurs, Peak Your Performance, i Falun så hon har ordnat med barnvakt över dagen. Tack för att ni stället upp!

Jag gör istället tävlingspremiär helgen efter, anmälde mig precis till Sala vintertriathlon. Det ska bli riktigt spännande att se hur det går. Det borde egentligen passa mig bättre än ett vanligt triathlon då jag är en bättre skidåkare än en simmare. Tävlingen består av 7 k löpning, 10 km cykel och 10 km skidor, kan bli riktigt skoj. Det är dock valfri åkstil på skiddelen men jag har bara klassiska skidor. Har inte riktigt bestämt om jag ska köra ovallat och staka/skejta eller om jag ska köra klassiskt. Någon som har något bra tips?

Karin testade Over Head Squat med en pinne. Barn gör som vuxna gör, inte som vuxna säger

Jag har spenderat större delen av dagen tillsammans med tjejerna i Uppsala. Precis som förra veckan så var det barnens-timme på MCW klockan 09. Iselin höll igång medan jag och Karin kikade på och tog det lugnt. Efter barntimmen och några uträttade ärenden så var vi tillbaka på MCW kring lunch, nu var det min tur att träna. Karin somnade snabbt i vagnen och jag körde veckans sista pass på min bencykel, kändes riktigt bra. Det blev även drygt 30 minuter med axelrehabilitering


Efter träningen åkte vi till familjen Landsten för lite eftermiddagsfika. Dock så var Karin inte alls på något bra humör, trots 2 timmars sömn, så det blev inte så mycket pratat. Vi får göra ett nytt försök en annan gång. Kvällen har varit riktigt lugn och efter att Karin somnat så har jag och Iselin haft lite lördagsmys. Denna vecka har det blivit lite väl mycket mys (Tors, Fre & Lör). Men mys för Iselin är att vi tittar på en film med henne, hon är inte så mycket för att äta massa godis.

Rapport från Orsa

Linda och Victoria körde ett riktigt långpass idag 47 km på drygt 4 timmar. Inte så illa, i det tempot går de in under 8 timmar på öppet spår. Nu väntade en riktigt schyst 3-rätters middag och sen blir det ett pass till innan de åker hem imorgon. Linda har nog dubblat sina antal mil under detta läger, riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar