onsdag 23 januari 2013

Revanch

Nu är jag hemma själv med småtrollen. Linda blev upphämtad av Victora och hennes bror efter middagen. Hon har sprungit runt hemma i lägenheten sedan vi kom hem och försökt att packa allt som ska med. Kläder, skidor, tekniska prylar och så förstås lite mat. De ska samordna middagarna där upp men då Linda fortfarande är inne i sin Paleo-utmaning så behövde hon göra lite justeringar till menyerna samt ta med sig lite lunch-varor. Det slutade med att hon hade med sig mer mat än övrig packning.

Matvaror för vasaloppslägret (Paleo)
Efter att Linda åkt och tjejerna lagt sig så klev jag upp på cykel igen för att få revansch. Gårdagens pass blev ett litet fiasko men idag känns benen mycket bättre. Jag körde igenom passet som planerat men fick en lite längre vila mellan intervall-blocken då Karin vaknade och var lite missnöjd. Efter lite vyschande så somnade hon dock om och jag kunde cykla färdigt. Efter cyklingen så körde jag lite bålstabilitet, något jag behöver förbättra. Det blev ltie plankor, hollow rocks och sit-ups.

Idag kom en ny leverans från PurePharma. Sist fick vi Magnesium och Omega3, D-vitaminen var slut då. Nu har de fyllt på lagret med D-Vitamin och några av burkarna kom hem till oss med posten.

Magnesium, Omega3 och D-vitamin

2 kommentarer: