torsdag 10 januari 2013

Magsjukans återvändo?

Javisst, vi börjar den nya året som det gamla slutade... Magsjuka!
Jag sov som en stock efter att jag lagt mig klockan 17.00 men Oscar och lilla Karin-knas hade annat för sig. Karin är nämligen magsjuk igen. Eller, magsjuk och magsjuk, vet vi egentligen inte. Hon kräktes två gånger i natt och har under dagen i dag varit trött, gnällig och hängig. Jag däremot mår bättre, 13 timmars sömn och lite mat hjälpte Dock får jag stundvis ont i magen men det känns mest som om jag är väldigt hungrig men inte kan äta. Hoppas att det ger sig till imorgon, det är trist att vara sjuk.

Dagen har till mesta dels gått ut på att bära runt på en liten Karin, hon somnade i vagnen på väg till Iselin skola och fick därmed en timmes tupplur på morgonen. Eftersom hon var trött och grinig så lade jag mig tillsammans med henne vid 11 jag somnade och sov till 12 och hon sov faktiskt till 13. Därefter städade och fixade vi lite innan det var dags att gå till skolan och plocka upp Iselin.

Vi passade också på att smita förbi ICA för att köpa en pumpa till dagen middag samt kolla vilka extra-priser de hade. En gott tips är att gå till ICA på tider inga andra gör det då hittar man som oftast något till bra pris, bara att lägga i frysen när man kommer hem. Vårt lokala ICA är rätt risigt, med de säljer lokalproducerat ekologiskt kött och det är ju bra. Eftersom min matlust inte ännu är på topp tänkte jag att pumpa-soppa kunde vara en god idé till middag. Jag kallade det "monster-soppa" och i och med detta gick den även hem hos Iselin.

Oscar har kört Iselin till hennes skridskoträning och skulle försöka att passa på att springa sina 4 x 1600 meters intervaller undertiden hon tränade. De bör vara på väg hem snart.
Redo för löpning i snöyran
Både träningen och kosten finns uppdaterade under respektive flik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar