onsdag 30 januari 2013

Krassligt

I morse var tanken att jag skulle springa till jobbet direkt efter frukost. Jag hade förberett mitt träningspass redan igår då jag lämnade ombyte och duschsaker på jobbet när jag åkte hem. Under natten har jag dock vaknat och känt mig lite sträv i halsen och Linda påpekade redan igår kväll att jag luktade lite "sjuk". Hon brukar ha rätt väldigt ofta när det gäller sjuklukt. Så jag i morse när jag vaknade så bestämde jag mig för att skippa löppasset, eller rättare sagt, flytta fram det lite i vår veckoplanering och ta bussen till jobbet. Detta borde gå fortare i de flesta fall man inte idag. Efter 5 minuters resa stannade bussen på grund av att en broms låst sig och tydligen var glödhet. Som tur var så kom en annan av de bussarna som går från Storvreta till Uppsala några minuter senare så jag kunde åka med den en bit. När vi kom till gamla Uppsala så stod en "ny" buss och väntade på oss som vi fick byta till. Jag kom fram lite senare än jag tänkt men måste ändå säga att UL löste det riktigt bra. De var snabba att få oss att byta buss i Storvreta och sen få fram en ersättningsbuss från Gamla Uppsala.

Innan jag åkte hem efter jobbet så svängde jag förbi MCW för lite ben-träning. Idag var det "femmor" på schemat. Jag lyckades för första gången i mitt liv göra 5 repetiotioner på en vikt över min kroppsvikt, kändes riktigt bra. Jag hoppas på att nå målet med 1-maxlyft på 1.5 x kroppsvikten i slutet på bencykeln. Körde även lite stabilitet för min axel och hejade på några andra när de körde dagens födelsedags-WOD. Ola fyller år idag och då hade han till sin egen ära gjort en WOD utifrån sitt födelsedatum och ålder, såg riktigt jobbigt ut. jag började redan fundera lite på vad hur jag skulle komponera en födelsedags-WOD utifrån mina födelsedata. Jag ska klura lite på den fram tills dess att jag fyller år, så ska ni få ett pass att bita i då.

Efter att Linda hämtat barnen så var hon förbi posten för att hämta vårt paket från Bodystore med en massa godsaker. Bland annat carboloader, protein bars och electrolyt inför Öppet Spår, kokoskräm, rödbetsjuice m.m.
Imorgon är det vilodag för mig, ritkigt skönt. Lindahar däremot tänkt att köra dubbla pass, det första riktigt tidigt för att även hinna med att jobba ikapp lite.

Ha en fortsatt trevlig kväll och GRATTIS OLA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar