lördag 12 januari 2013

Hemma-lördag


Idag har vi spenderat hela dagen hemma och det har varit riktigt skönt. Karin sov gott i natt ( i vår säng) och vaknade inte förens klockan 05:00 och hon låg still och myste till 05:30 då Oscar klev upp med henne. Jag och Iselin låg som de två tröttmånsar vi är kvar i sängen till klockan 06:30.

Efter frukost, långt kaffedrickande och plockande efter barnen begav jag mig ut på en löptur. Tanken var att jag skulle springa 4 x 1.6 km men på grund av min oerhört låga begåvning för tekniska prylar så kom jag och Oscars pulsklocka inte överens så istället för 4 blev det 2 intervaller. Kände mig rätt trött i benen så om man ska gå på CFE-programmeringens direktiv kring antalet intervaller så var det nog lagom att stanna vid två, jag hade inte orkat hålla farten i fler intervaller.
Karin käkar bär till frukost
När jag kom hem så gick Oscar ut en kort sväng med Karin i vagnen för att få henne att somna, vilket gick snabbt. Dagens CFE WOD var väldigt "hemma-vänlig" så vi passade på att köra den innan vi åt och medan Karin sov. Man kan träna väldigt mycket med sin egen kropp och en kettlebell.

En stor och en liten. på promenad
Efter lunchen gick vi upp till skidspåren en sväng för att kolla "spårstatus". Det var inte så illa som vi trott så jag kanske måste bege mig ut och köra ett pass till veckan för att förbättra vasaloppsformen. Eftermiddagen och kvällen har spenderats i lugn och ro. Vi har förberett lite mat inför veckan och busat lite men Karin. Iselin har lekt med en av granntjejerna hela eftermiddagen så henne har vi knappt sett röken av.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar