måndag 28 januari 2013

Fullt ös, medvetslös...

Sitter på bussen på väg till dagens andra pass, simning. Var uppe före tjejerna i morse och var på boxen 06. Där möttes jag av Oscar och Emil som satsar gärnet på crossfit och tydligen gillar tidiga morgonar. De kör måndagsklubben Faluns programmering och börjar bli riktigt grymma. Känns dock bra att jag spöade Emil på Kitti som vi körde på öppet hus. Iof en flåsig "kroppsvikts-metcon" som ställde högre krav på kondition och syretålighet än styrka men det var skönt för egot att spöa dem.

Jag inledde andra veckan av min bencykel med lite tyngre vikter än förra och det kändes riktigt bra. Körde även ordentligt med axel-stabilitet innan jag gick till stationen för att ta tåget till Sthlm - möte med jobbet.

Väl tillbaka i Uppsala så gick jag till kontoret och skrev lite om dagens möte och åt middag innan jag gick till bussen. Dagens simpass består av insim, lite teknik/crawl sen en short-tosh (3 x 50, 100, 200 m) med 1:1 arbete och vila. Detta är, precis som lactate shuttle, ett vanligt återkommande pass på CFE:s hemsida. Längden på intervallerna beror på gren.

Denna vecka har vi riktigt fullt upp. Jag har, förutom idag, även möten i Sthlm torsdag och fredag. Linda har lite skönhetsvård inbokat under kvällarna, det är hon värd. Vi har dock lyckats med att planera in önskade träningspass men det kommer kräva disciplin, ordentlig sömn och att vi hjälper varandra för orka med veckan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar