söndag 13 januari 2013

Fotbollssöndag

Större delen av dagen(vilodag) har jag spenderat på Olearys med goda vänner. Det var ett tag sedan jag hade lite "egen tid" så jag passade idag när det var "Super Sunday" i Premier League (ManU - Pool & Arsenal - ManC). Det blev 5 timmar framför storbildsskärmen och mycket fotbollssnack.

Dagen började med att jag fick lite sovmorgon. Karin var rätt stökig inatt så det var skönt att få en timmes extra sömn på morgonkvisten. Efter en lugn frukost tog Linda bussen till Fyrishov för veckans sista träningspass. Det blev 250 m uppvärmning följt av veckans långa intervaller, 3 x 500 m. Det hade kännts bra, tror hon kommer att spöa mig på simningen i Kalmar. Hon hade även kört 30 min core tillsammans med IK Fyris Triatlon innan hon hoppade i vattnet. När hon kom hem då somnade Karin och vi fick lite lugn och ro.
Karin och jag byggde smålego på förmiddagen
En klasskamrat till Iselin och hennes mamma kom på besök efter lunch. Tjejerna lekte glatt och Linda umgicks med mamman när jag åkte till O'Learys. De hade varit kvar till strax innan middag.

Nu sover tjejerna och jag sitter på bussen påväg hem. Ska bara packa ihop träningskläderna inför imorgon, publicera veckans vasaloppsplanering och fika lite innan jag tar kväll. Hoppas Karin sover bättre inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar