torsdag 3 januari 2013

30 dagars Paleoutmaning och kommande programmering

Som ni säkert förstår så influeras vi en hel del av tanken om "stenålderskost"/ paleo. Tanken de närmaste 30 dagarna med start 2/1 2013 är att för mig, Linda, köra en 30 dagars Paleoutmaning. Mer om detta kan ni läsa här:
Primalisten
Emmas blogg primallife.se

Jag ska gå ifrån Invictus programmering från och med imorgon och istället kliva på Endurance programmeringen av Brian Mackenzie. Invictus programmeringen är riktigt rolig men det tar lite väl lång tid när man också skall klämma in all konditionsträning, av denna anledning skall jag testa det en period och se vilka resultat jag får av det. Jag tror att 2013 kommer att bli ett spännande år och ser fram emot var det för oss.

Nu när det är nytt år skall jag naturligtvis också komma med ett nyårslöfte. De ni... jag ska vara ute minst 30 minuter per dag, gå en promenad, gunga Karin eller cykla med Iselin spelar ingen roll men ut i friska luften ska jag.

3 kommentarer:

 1. Jag gillar också tidsintervaller och tycker med att det är viktigt att som deltagare veta hur länge och hur många intervaller som ska köras så man kan disponera upp sina krafter. Brukar alltid ha nedräkning under intervallerna så deltagarna hela tiden får uppdatering om hur länge det är kvar. Blir det mycket spinning för dig?

  Trevlig helg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Egentligen så spinner jag inte speciellt mycket. Jobbade som instruktör innan jag fick Karin men efter det har det varit begränsat. Har en prova på månad på Actic nu så nu har jag möjlighet igen. Är dock en ganska dålig spinning deltagare eftersom jag gillar att själv bestämma över min träning men vissa instruktörer och pass passar även mig. När jag senast körde spinning tyckte jag att jag märkte att jag blev tröttare än vanligt och inte på ett positivt sätt utan för att det slet men än det gav. Men det kan lika gärna berott på stressen och den dåliga sömnen innan jul. Spinning är säkert toppen men om det blir långa och många pass hinner jag inte riktigt ladda om för CF- träningen och då blir det bara pannkaka av allt ihop. CFE träningen är ofta kortare och "hårdare" pass men med mycket vila emellan. Jag ska testa det tänkte jag och se hur det fungerar. Kan inte bli annat än fel. Det blir lättare att kombinera med både jobb, familj och övriga livet också. Håller dig uppdaterad om resultat och formstatus. Blir det mycket spinning och långdistans för dig? Ha em riktigt fin helg, själv är jag ledig en vecka till :)

   Radera