lördag 22 december 2012

Wallmans, brié och blå extra

Idag är första dagen på vår ledighet och den började i lugn och ro efter gårdagens julfest. Vi lämnade Golden Hits direkt efter middagen och showen som två trötta småbarnsföräldrar som varit uppe alldeles för sent (2330). Det bjöds på en fyra-rätters middag och en show med temat musikhistoria, riktigt trevligt.

Trots att Karin sov hos Faster så vaknade vi tidigt (0630) och var först av alla kollegor på frukostbuffen. Vi satt och åt i lugn och ro i 1.5 timme tillsammans med Jonas, sektionschefen för infrastruktursområdet på Consoden. Det fanns väldigt mycket gott att välja på, jag fastsnade för surdegsbrödet och Linds för brie-osten.

Efter frukost tog vi tåget till Solna för at hämta Karin. Väl framme på deras gata så fick jag rycka in och hjälpa två personer att komma loss med sina bilar. Vi har rn spade i bagaget i vår bil vilken kom till användning nu. Man ska vara rädd om det lilla grepp som finns när man sitter fast i snön. Spinner man bara och gasar mer så polerar man bara upp ytan. Lugn och försiktigt måste man försöka gunga sig loss.

Karin sov när vi kom till Maria, hon hade sovit en ordentlig förmiddagslur. Vi fikade lite och efter att Karin vaknat så åkte vi till Gränby centrum för att handla. Det var inte bara vi som ville handla lite inför julen idag. Det var total kaos på parkeringen och ändå värre i köpcentret. Vi lyckades plocka ihop våra matkassar och ta oss hem utan att flippa-ur helt och hållet.
Karin i kaoset i Gränby centrum
Sen vi kom hem har vi tagit det lugnt, vi är båda lite trötta efter gårdagen. Imorgon ska vi ut och åka lite skidor. Linda ska ut och köra ett testpass med vasaloppskamraterna och jag tänkte hänga på med Karin i släden, får se om de åker ifrån mig. Jag har varit i vår "vallabod" - trapphuset och förberett skidorna inför morgondagen. Det blev lite blå extra, tror det blir finnemang.

"Valla-boden"
Avslutade kvällen med en "jul-öl"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar