onsdag 19 december 2012

Skidpremiär

Idag så kom jag äntligen ut på årets första skidtur. Jag har försökt att komma iväg de senaste tre veckorna utan att lyckas, det har antingen kommit något i vägen eller så har det blivit för sent. Men nu tog jag mig iväg. Först var jag dock tvungen att ta fram skidor, pjäxor och stavar som jag inte rört sedan öppet spår. Kärring-knuten på höger pjäxa som höll på att göra mig tokig i omklädningsrummet var fortfarande kvar och väldigt besvärlig att få upp. Fästvallan som jag la på i "swixboden" i Oxberg satt fortfarande kvar på skidorna så jag fick börja med lite "valla-väck". Men efter lite strul och några lager lila så var jag redo för skidspåret.
Ingen bild från dagens pass, bjuder på en från målgången i Mora istället
Det blev totalt 10 km på strax under 40 min och det kändes rätt bra. Först körde jag ett varv på det gamla eljusspåret men där var spåren under all kritik. Jag körde sen tre varv på i det nya spåret och där var det något bättre men fortfarande inte på den nivå jag förväntar mig av ett "betal-spår". Det är otroligt bra förutsättningar och spåren borde kunna hålla bättre nivå nu.

Jag körde ett pass åp gymmet innan jobbet i morse. Invictus har en online-tävling denna vecka och jag körde en del av gårdagens event. Skalade några av vikterna med tanke på axeln men den börjar kännas allt bättre. Klarade av att göra 30 push-pressar på 30 kg utan besvär.

Linda har haft en vilodag, hon laddar för tre pass imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar