lördag 8 december 2012

Push-press & paleo-pizza

Efter en lugn morgon så tog jag bussen till Uppsala. Det är vår helg på MCW, dvs vi håller öppet 09-13 lör/sön. Idag så åkte jag in själv. Tidigare har vi ofta varit där alla fyra men nu under vintern är det ganska kallt inne i gymmet så vi vill inte att barnen är där hela dagen. Jag körde ett eget pass från Invictus. Axeln börjar kännas bra, sex veckor efter min lartarjrt-operation. Jag kan nu köra övningar med. skivstång över huvudet, vilket känns skönt. Jag provade även på att köra pull-ups med gummiband och det gick bra men jag sträckte inte ut helt i bottenläget.
Välkommen in....
Skivstångsträning

Linda och tjejena kom till MCW strax innan stängning och efter att sista besökaren gått så stängde vi igen porten och åkte till familjen Landsten för lite fika. Vi har inte träffat dem sedan de flyttade så det var kul att "komma ikapp" lite och se hur de bor. De har en grabb som är ett år äldre än Iselin som hon är lite förtjust i.

På vägen hem från fikat så passade vi påa att handla inför den kommnde veckan. Väl a så har jag busat med tjejern medan Linda lagat mat. Vi provade ett recept från bloggen "under vårt tak". En pizza med botten av körtfärs istället för bröd, riktigt gott var det. Nu tar vi det lugnt och tittar på tv. Imorgon ska Linda hålla öppet på MCW och jag tänkte baka inför julen. har hittat några spännande paleo-recept på "under vårt tak".

Paleo-pizza

2 kommentarer:

  1. Visst är Paleopizzan god!!! Går ju att variera så mycket man vill och plocka på sina favoriter!

    Fortsatt fin helg till er!

    Magnus & Jenny

    SvaraRadera
  2. Den var riktigt bra, nästan bättre än vanlig pizza. Idag ska jag och småtrollen testa era julbak, ska bli spännande. Hoppas ni får en trevlig 2:a advent.

    SvaraRadera