tisdag 11 december 2012

Nivå "baddaren"

Igår så var jag åter i bassängen efter operationen i slutet på oktober. Jag har planerat att börja köra bröstsim en gång per vecka nu fram tills axeln känns så pass bra att jag kan börja crawla. Igår kändes det dock som att det var väldigt långt kvar till dess. Jag simmade först några längder uppvärmning och sen så körde jag 2 x 500 m. Vänster arm kändes ganska kraftlös och det blev mycket simning med benen. Men det är 8 månader kvar till Kalmar så det är gott om tid att komma igång.

Inan jag åkte till Fyrishov så var vi förbi och åt middag hos Victoria. Som vanligt så var det lite kaos när vi och barnen ska iväg och äta hos folk. Linda åkte dit direkt efter att hon hämtat barnen men jag kom lite senare då vi hade ett månadsmöte som slutade först kl 1730. Jag kom dit lagom tills maten var klar det blev dock inte så mycket mat-ro. Iselin var trött efter förskolans utflykt och Karin var på sitt vanliga kvällshumör. Maten var dock väldigt god även fast middagen blev kort.

I morse så var det Lindas tur att simma, hoppas det går bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar