tisdag 18 december 2012

Mångsysslare

I morse så vaknade vi utan Iselin i vår säng, lite konstigt faktiskt. Karin och Iselin brukar alltid kramas och busa i sängen på morgonen men nu är vi "en man kort".

Linda drog iväg med bussen direkt efter frukosten för att simma medan jag och Karin tog det riktigt lugnt. Lämningen går betydligt snabbare när man bara ska till dagis så vi hann med att läsa många böcker innan vi åkte. Jag har haft en ganska lugn dag på jobbet och slutade strax innan fyra och hämtade Karin. Jag svängde förbi postombudet och hämtade ett stort paket innehållande julklappar från farmor till tjejerna, spännande att se vad det är i. Linda kom hem lagom till middag och vi hann precis äta klart och prata lite om dagen innan hon blev hämtad av Victoria, Jenny, Andreas och Malin för att åka till skidspåret.

Jag passade på att köra ett pass på cykeln framför tvn efter att Karin somnat och Linda var borta. Det blev  tröskelintervaller: 6, 8 och 10 min med 2 min vila emellan  Det var riktigt jobbigt för benen, jag har svårt att komma upp i puls på cykeln, det blir bara syra i låren.

Vardagsrumssyssla nr 1
Efter att jag ställt bort cykeln från vardagsrummet så tog jag fram strykbrädet, har alldeles får många o-strukna och för få strukna skjortor i dagsläget. Nu kan jag iallafall se proper ut på jobbet imorgon efter kvällens insatts, men det finns fortfarande en del kvar att jobba på.
Vardagsrumssyssla nr 2

Linda kom hem och var nöjd med skidpasset. De hade kört drygt 14 km med lite blandade intervaller. Stakningen,, som ofta används mest under vasaloppet, går dock fortfarande lite knackigt. Vi får nöta lite på den under julledigheten.

6 kommentarer:

 1. Vilken cykelskönhet! :)

  Svar till LindaKatarina: Ska verkligen kolla in crossfitendurance, vet ju att det är ett vinnande recept då Daniel gjorde en grym tid i kalmar efter att ha kört enligt det. :) Vill gärna dela erfarenheter och puscha varandra! Kul att du har IM som mål också! Lets triathlonHigh! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, så kul, "triathlon-nördar-kompisar" vilken hitt! Vi funderar på Vansbro HIM som ett test innan Kalmar, du är inte sugen på att vara med på det? Tänkte försöka att kolla upp och lägga lite mer effort på enduranceprogrammeringen under julledigheten, ska försöka att skriva mer om det här i bloggen. Typ veckoupplägg, resultat och utveckling och "formkänsla". Har öppetspår i slutet av februari så nu blir det även lite skidåkning sen blir det IM för hela slanten. heja oss!

   Radera
 2. Triathlonbubblan är den bästa bubblan! ;)

  Har ni platser till Vansbro, såg att tävlingen blev fulltecknad grymt fort, det är ett högt tryck på platserna nu! Har ingen tävling bokad ännu, jag körde Sövde halv IM i år kanske blir den i år igen, den låg rätt så bra inpå Kalmar. Finns det något schema att gå efter på sidan? Veckoplanering hade ju varit grymt! Härligt med skidutmaning också, det kommer göra dig stark! Yeees heja oss!! :)

  SvaraRadera
 3. Nej, vi har inga platser, jag/ vi bara antog att det fanns tid kvar att anmäla... vilken jätte miss! Nå ja... Det finns schema och planering på endurancesidan men det kan vara lite knepigt att hitta och tyda den. Det ligger en svart box till vänster, klicka på den så kommer det upp. De lägger ut veckorna i tre separata delar en med långa-/korta intervaller och en med helgen separat, det tillkommer styrkedelar som publiceras varje dag. Mycket finns på youtube om du vill kolla där, maila oss annars :)

  Detta är för enbart löpning men om du tittar på den så kommer kanske resten att bli lite lättare att förstå sig på. Hade du köpt boken?
  http://mcwgruppen.se/crossfit/mcw-endurance-team

  SvaraRadera
 4. Det är tråkigt att platserna tog slut så himla fort!

  Då ska jag kolla in på sidan! Tack för hjälpen! Det är ju toppen att få lite tips på löpningen!

  Har inte köpt boken ännu, men tror att jag ska klicka hem den! :) har du fått mycket tips från den?

  SvaraRadera
 5. Hej Lina förlåt för sent svar. För att vara uppriktig så har jag inte hunnit kollat så mycket i boken ännu hoppas kunna göra det i julhelgen, återkommer med uppdatering i ämnet. Hoppas du hade en toppen dag igår. Vi hörs :)

  SvaraRadera