onsdag 5 december 2012

Inställt!

Idag hade jag tänkt att göra skidopremiär men det passet blir, precis som allt annat i Uppsala, inställt pga snökaos. Folk blir lika förvånade varje år när det kommer snö och kyla. Tåg och bussar ställer in och bilar kör av vägen till höger och vänster. Folk köar till däckfirman för att få på vinterdäck, borde inte de redan vara på? Jag har inget minne av att allt ställdes in så fort det kom snö i Östersund under alla år jag bott där. Visst, det är en mindre stad med mindre trafik, men om bussar kan köra i 2 dm snö där så borde det gå även här. Tror att det är lite inställning, folk har bestämt sig att det ska bli kaos när smhi utlovar snöfall och vips, det blir kaos.

I morse gick dock bussen som planerat och jag var på MCW kring 06 för ett litet pass. Sen har det varit full fart på jobbet hela dagen. När jag väl skulle ta bussen hem så var det som jag skrev tidigare, kaos. Jag fick stå och vänta rätt länge och när bussen väl kom så sa chauffören att det var den sista för dagen som gick mot Storvreta, sen skulle all stadstrafik ställas in. Det blev en 15 min promenad i djupsnö innan jag var hemma. Det snöar fortfarande och jag har svårt att tro att de kört upp skidspåren, så jag ställer in kvällens skidpass pga snökaos. Kanske kör en etapp i tour de france på trainern .Inga kommentarer:

Skicka en kommentar