onsdag 26 december 2012

Grispass och coola morsor

Idag har Oscar och Karin varit hemma medan jag åkte in till MCW och körde en liten annandags-WOD. WOD:en är ett riktigt "gris-pass" från Crossfit invictus som jag och Sanna körde för några veckor sedan. För att anpassa det så att alla (inkl mig själv) skulle kunna ha möjlighet att genomföra det gjorde jag några små förändringar. WOD:en var som följer:


"12 Days of Thankfulness MCW-style" 
1. 250 Meter Row
2. Pullups 
3 Dumbbell Thrusters (55/35 lbs) 
4 Burpee Box Jumps (24″/20″) 
5 Wallballs (9kg/6kg) 
6 C&J (30/20) 
7 Kettlebell Swings (32/24 kg) 
8 Ring rows 
9 Toes to Bar 
10 Walking Lunges with Dumbbells (32/24 kg) 
11 Push ups 
12 Man-Makers (16/12 kg) 

Man börjar med att ro 250 meter, därefter gör man 2 pull ups + ror 250 meter, set tre gör man 3 dumbbell thrusters+2 pullups + 250 rodd osv. Stefan M var grymmast och gick i "mål" först, jag var klar några minuter senare och samtliga deltagare var klara 55:21. Riktigt kul var det och trötta blev vi.

Efter passet var jag tvungen att testa hur många pullups jag kunde göra på rad. Idag blev det 9 och i ärlighetens namn så var det med mycket vilja och en del "sprattel" med benen. En annan tjej på garaget drog till med 10 strikta pullups på julafton, hennes jullöfte. Tränat crossfit sedan augusti, född -59 och 4 barn har hon, helt omänskligt jävla grymt om ni frågar mig. Gör era mammor detta? Coolt säger jag bara!

Karin somnade sittande i soffan 17.30 och jag skall upp och simma några längder innan jobbet och vardagen kommer ikapp, känner vi det lilla flickebarnet rätt så ska hon snart upp så det är strax på tiden att lägga sig för att få lite skönhetssömn...

Hoppas alla haft en underbar julhelg och att ni sluppit magsjuka, vi är i alla fall på bättringsvägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar