torsdag 13 december 2012

Det löste sig till sist..,

Ja som ni redan vet så började dagen så där... men som alltid fixar det mesta sig till sist.

Oscar hämtade tjejerna, lagade middag och är nu med Iselin på skridskoskola.  Jag hade mina möten, hann med en kort crossfit pass på lunchen, naturligtvis hoppade kedjan av cykeln när jag skulle tillbaka till jobbet #skit-cykel så jag blev lite sen och fick äta framför datorn men vad gör man inte... Hem från jobbet kom jag iallafall i hyfsad tid och det var riktigt skönt

Nu sover Karin och det mesta är ihop plockat och fixat inför morgondagen. Oscar tänkte springa medan han väntar på att Iselins skridskoskola ska bli klar. När de kommer hem blir det ganska snart tack och godnatt. Imorgon väntar jobb, vilodag, massage och fredagsmys!

Behöver jag säga att det ska bli skönt med helg.

/ Lindakat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar