fredag 14 december 2012

Massage och vitaminer

Den här veckan har verkligen gått i full fart, det ska bli riktigt skönt med helg och förhoppningsvis lite lägre tempo. Idag har både jag och Linda varit på Rehabcentrum för att få massage, riktigt skönt och något som man unnar sig alldeles för sällan. Jag kände mig lite sliten i höger hamstrings efter gårdagens löppass och morgonens crossfit-pass så massage känndes riktigt bra. Jag sprang, som Linda skrev igår, intervaller medan Iselin var på skridskoskola. De håller på i 45 minuter så det blir ganska intensiva pass. Jag körde 3 x 2 km med uppvärmning och nedvarvning. Löpningen känns faktiskt riktigt bra, kan ligga på ganska bra fart utan att det känns forcerat. Ska försöka få in ett litet längre pass under julledigheten för att känna hur det känns. Har inte sprungit längre än 12 km sedan Lidingöloppet, då jag bröt efter 15.
Karin ville följa med och springa igårkväll och tog mitt pannband och min reflexväst
Skridskoprinsessan Iselim 
Påväg hem från gymmet så svängde jag förbi postombudet för att hämta vårt paket från PurePharma, som valt att sponsra oss i vår resa mot IM Kalmar. En liten kartong med Omega3, Magnesium och T-shirts. Jag har tänkt att jag ska skriva ett inlägg om vitaminer och mineraler lite senare.


I morse så körde jag veckans sista crossfit-pass. Ett riktigt jobbigt och flåsigt pass från Invictus, fyra delar av  rodd, burpees med hopp över roddmaskinen och pressar.

Jag och Linda åkte hem samtidigt från Uppsala idag och hämta upp tjejerna. Idag var Iselins sista dag innan jul och hon hade med sig en massa grejer som hon gjort under termninen, bland annat en nalle, en "garn-boll" och ett stort pepparkakshjärta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar