tisdag 11 december 2012

Alla goda ting är tre....

Som jag skrev i morse så började Linda dagen med att simma. Passet gick tydligen riktigt bra, hon har fått ett ordentligt lyft efter kursen med Kroon. Simningen var bara ett av tre pass som hon lyckades klämma in idag. På lunchen körde hon ett ganska kort pass i boxen; Markluft, L-sit, Handstand push-ups och sen en stege med pull-ups och svingar. Efter middag, bad av småtrollen, lite läxläsning och bus så somnade småtjejerna och Linda gav sig iväg för dagens tredje och sista pass. Victora hämtade upp henne och de åkte upp till skidspåren för lite stak-intervaller, 6 x 2 min. Linda har lite svårt att hitta driv i stakningen så intervallerna blev inte så lyckade. Jag får följa med och kika lite till helgen kanske och se om jag kan komma med lite tips & trix.

Själv passade jag på att bege mig ned till Pyreneerna medan Linda skidade. Vi fick med en DVD när vi köpte vår cykeltrainer och man kan bland annat köra en etapp ur Tour-de-France. Så jag satte på mig cykelbyxorna och körde ett 60-minuters pass med väldigt mycket uppför och nedför. Jag försökte sitta i tempo-ställning så mycket som möjligt, det är lika bra att börja nöta in den.

På väg nedför första backen
Nu sitter vi i soffan och äter lite kvällfika; Youghurt, färsk annanas och mandelflarn - MUMS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar