söndag 23 december 2012

4:e advent

När jag gjorde min värnplikt så hade vi en tävling sista dagens innan julledigheten som hette "juldraget". Hela gruppen skulle tillsammans ta sig i till regementet på vita-blixten och med en tungt lastad pulka. Idag så genomförde jag ett eget litet juldrag. Linda hade bestämt tidigare under veckan att hon och några av hennes träningskamrater skulle köra ett lite längre skidpass idag. Min första tanke var att köra ett pass själv när Linda kommit hem. Men vi bestämde att jag istället skulle hänga på dem och köra med Karin i vår skidvagn. Jag drag den några gånger under förra vintern och det gick rätt bra då. Idag var det dock väldigt dåligt stavfäste så det var svårt att staka så det blev mycket diagonalåkning istället. När man kör diagonalt med en pulka efter sig så blir det väldigt ryckigt. För att det ska i överhuvudtaget ska fungera så måste man åka väldigt "smått". Jag brukar annars försöka att åka ganska stort och glida ut på skidorna. Det blev trots allt en timmes skidåkning med ganska hög ansträngning och i fint väder.
Karin var redo att sätta sig när vi kom fram till parkeringen vid Edenhof
Lite lätt trött efter 10 km släd-drag
Efter skidåkningen har vi tagit det lugnt och förberett inför middagen imorgon. Vi kommer att spendera julafton hos min syster, Sixten och Micke. Vi har tänkt att köra crossfit och simning innan vi åker till dem. Det är en lite jul-WOD på MCW imorgon bitti/förmiddag. Om någon har lust så är det bara att komma förbi.

God jul allihopa,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar