torsdag 6 december 2012

-1,5

Idag blir det helt säkert roligt på skola och förskola. Iselin har varit ute en liten stund varje dag men Karin och de andra småtrollen på dagis har inte varit ute på hela veckan pga det tråkiga vädret. Nu är det vindstilla, snön ligger och det är endast -1,5, härligt!
Vårt lilla troll är inte riktigt van vid snön ännu och skriker rakt ut så snart vi ställer ned henne. Att gå i snön vägrar hon. Hon ställer sig, skriker och försöker att sparka bort all snö på kängorna något som brukar gå sådär. På dagis hade de tydligen åkt pulka förra veckan, det gillade hon tydligen så om vädret tillåter får vi fixa en pulka och vara ute i helgen. Som det ser ut nu så ska det snöa ordentligt på lördag men vara sol och några - på söndag. Håller tummarna för det.

Karin började dagen 04.00 då hon vaknade och tyckte att det även var på tiden för oss andra att kliva upp. Efter ett blöjbyte, lite välling och massa mys somnade hon om... 2 minuter innan min klocka ringde 04.58. Då var det bara att kliva upp på riktigt. Typisk vardag för småbarns föräldrar.

Oscar lämnar och hämtar idag och jag sitter nu på bussen på väg mot simningen. Naturligtvis glömde jag både dolme och platta hemma, att man aldrig lär sig att packa kvällen innan. Men det får gå bra utan. Det jag egentligen behöver är att nöta och det kan jag göra utan dolme och platta.
Eftersom kontoret flyttar idag har vi konsulenter en planeringsdag, den börjar vid 9. Så med andra ord har jag gott om tid att plaska på innan jag behöver ge mig iväg.

Ha en fin dag allesammans :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar