fredag 30 november 2012

Vilken galen vecka

Denna vecka har varit helt galen och jag har verkligen fått vända på varje minut för att försöka få det att gå ihop. Det har lyckats sådär och jag har haft ett par dagar då jag gått hemifrån 04:45 för att hinna till "garaget" innan jobbet och inte varit hemma fören efter tjejerna lagt sig. Inget som är speciellt kul och något som jag hoppas kommer att bli bättre efter julledigheten, det är inte bara jobbet som tar tid man skall även ha tid för andra arrangemang och det är ofta det lilla extra som får droppen att rinna över. Både i dag och i går var även bussen när jag skulle hem sen, igår 19 minuter (de skall gå var 15 minut) och idag 17 minuter, det och snöslask kan få vilken stressad småbarns förälder att tappa tålamodet. Som tur var så kunde jag idag ringa en kompis som kunde plocka med sig Iselin hem från skolan och ge henne lift hem. Sånt är guld värt vid vissa tidpunkter, Tack snälla du!  I går när jag kom hem stod Oscar och Iselin påklädda i hallen och skulle iväg till skridskoskolan, då var det bara att säga hej och ta vara på Karin som började att bli klar för kväll.

Träningen i veckan har gått bra och jag har egentligen fått gjort det jag tänkt med två rodd pass och två pass Crossfit. I och med tävlingen imorgon har jag tagit det lugnt i dag och körde endast ett morgon pass igår främst för att känna lite på de övningarna som kommer i morgon och för att klämma in lite konditionsträning. På söndag kommer jag antagligen att vara rätt sliten i kroppen men om jag känner motivation kanske jag testar vår nya cykelpryl efter att tjejerna lagt sig för kvällen.

Som ni vet så har snön kommit till Uppsala. De skall börja att preparera skidspåren i Storvreta i helgen och det ser ut som att minusgraderna skall hålla i sig så har vi tur kan vi börja med skidträningen inför Öppet spår redan i nästa vecka. Något som skulle vara bra för mig då detta inte är min bästa gren.

Shoppat har jag också gjort, en bekant ska flytta till Australien och ville bli av med en hylla. Den kommer att bli perfekt i vår nya lägenhet så stackars Oscar fick åka och hämta den idag. Naturligtvis hade vi mätt fel så den gick inte in i bilen. Då var det bara att åka och köpa spännband och pressening och lyfta upp den på taket. Inget man är jätte sugen på en fredag med snö och trafik kaos. Men nu är hyllan här och jag nöjd. 

Nu  har även hunnit städat, packat i ordning inför imorgon, fixat matlådor, veckohandlat (Oscar), städat och fått fram lite advents grejer så det känns riktigt bra. Tjejerna var pigga och glada hela kvällen. Karin dammsög, Iselin "läste" och båda badade medan jag städade toaletterna. 

Nu sitter jag och väntar på att Jessica skall komma så att jag kan gå och lägga mig så jag orkar morgondagen. Ni får hålla tummarna för mig och att jag inte släpper någon KB i huvudet på mig själv.

/ Lindakat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar