onsdag 28 november 2012

Vardagen

Idag har jag fått mycket gjort på jobbet. Hela dagen har gått till möten, administration, telefonsamtal och åter möten. Dagens lunchträning fick jag i sista stund hoppa över då tiden inte räckte till. Kvällen har spenderats på ännu ett möte och när jag nu sitter på bussen inser jag att det är 14,5 timme sedan jag åkte hemifrån till jobbet. Oscar har därmed stått för all markservice idag och både hämtat/ lämnat tjejerna fixat middag och lagt dem.
Nu skall jag hem till sängen så jag orkar upp imorgon när väckarklockan ringer. Imorgon väntar roddintetvaller 7x3 minuter med 1.30 vila + lite rörelseträning. Har en axel som jävlas lite som jag behöver stretcha till. Förhoppningsvis är jag på jobbet vid 7 så jag hinner klart i tid och kan komma hem till middag med mina små älsklingstroll.

Nu kommer snön :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar