fredag 23 november 2012

Tjejmys

Idag har jag och det stora trollet haft tjejmys. Detta innebär att vi skall göra något mysigt utan vare sig Oscar eller Lilltrollet. Stortrollet har länge talat om att hon vill äta på restaurang och nu passade vi på. Vi hade fått en tid för utvecklingssamtal på skolan klockan 13.20 så jag passade på att ta ut lite komptid pch slutade därför efter lunch och hämtade båda barnen tidigt.Väl inne i stan lämnade jag Lilltrollet hos Oscar innan jag och Stortrollet gick till bion. Vi såg Hotell Transylvanien, en monster film som var helt ok. På vägen till bio passade vi på att köpa lite snacks, jag en liten cafe latte på espresso house och Stortrollet en raw food bar från life ( som hon naturligtvis inte tyckte om och inte ville äta upp... någon som är förvånad...). Efter bion fixade vi med ett nytt lucialinnne och ett par "läxböcker" innan vi skulle käka. På restaurangen hade vi sällskap och både jag och Stortrollet hade en riktigt trevlig stund, dock var Stortrollet så pass trött att hon ville lägga sig i mitt knä efter desserten och där somnade hon på ungefär 30 sekunder och sov resterande tid vi var där. Nu sover hon sött i sin säng.
Dagens träning blev ett litet simpass på morgonen. Jag är fortfarande riktigt mörbultad sedan i går.  En fördel mad att simma på Fyrishov på morgonen är att de då har 50meters bana och att man slipper vända så ofta. Simningen är min sämsta gren och jag blir fort uttråkad när jag skall försöka, men det är bara att bita ihop och hoppas att det släpper någon gång. Dagens pass innebar:
500 insim
5x (100arm + 100m ben + 100m ss)
200 avsim
/ 2200 m.
Detta tog typ en timme och jag bara bävar till Kalmar där sträckan och tiden kommer att vara mycket längre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar