tisdag 27 november 2012

Teamträff och kaffedrickande

Som jag tidigare berättat skall jag göra min första crossfit tävling på lördag, detta är en lagtävling och naturligtvis måste vi träffas, snacka strategier och viktigats av allt äta chokladkaka. Detta är en av mina absoluta favoriter och den görs så här:

400 gr mandlar mixas till "mjöl"
200 gr dadlar blötlaggda i starkt kaffe
Tillsätt lagom mycket kakao och vaniljstång
1-2 msk kokosolja
3 ägg

släng allt i mixen och mixa tills du fått en deg/ smet.
Grädda ca 15-25 min i ca 175 grader.
Servera med grädde, frukt, bär eller "kokosgrädde"

Dagens middag, "sötpotatis pannkaka" och bacon.

Sötpotatis
Morot
Palsternacka
Gul lök
En härrans massa ägg, 12?
Salt och peppar
Riv samtliga ingredienser kläck i äggen rör ihop. Idag gräddade jag det som en tjockpannkaka men det går också bra att steka dem som rårakor med smör i stekpanna. Ha då låg temperatur så de blir riktigt genom gräddade. Otroligt gott, mättande och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar