lördag 24 november 2012

Snabbdistans i Östersund

Hej,
Efter jobbet igår så tog jag mig till MCW för att köra det sista passet på min 4-veckors bencykel. det var max-dags. Efter lite uppvärmning och lite lyft med lättare vikter så gav jag mig på mitt gamla per vilket gick galant och efter ytterliggare två lyft så hade jag ökat mitt pers med 10 kg till 105, faktiskt ganska nöjd med resultatet. Jag har inte bara blivit starkare under dessa veckor utan även fått en avsevärt bättre teknik och rörlighet - bonus!


Efter passet så åkte jag och lilltrollet till Östersund med tåget. Resan gick bra och efter många om och men så somnade tillslut lilltrollet så jag kunde läsa lite i min nya bok.

I morse så fick jag en eferlängtat sovmorgon till 09, inte ofta det händer. Jag hade bestämt träff med Andreas Olsen, instruktör på crossfit Östersund som har en satsning inom "långdistanslyftning". Han vann NM i styrkelyft häromveckan och nu satsar han på en snabb tid på vasaloppet, han är inne och nosar på CFE. Läs gärna mer om hans äventyr här.

Vårt löppass blev inte ritkigt som planerat. Tanken var att köra ett lite längre och lugnare pass men det blev istället ett ganska snabbt pass runt Frösöberget, drygt 8 km. Andreas skulle köra lite tunga lyft efteråt och vi tyckte båda två varv runt berget kändes segt.

Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och pappa och väntar på att "Så mycket bättre" ska börja, det blir en lugn kväll.

Imorgon var en inplanerad vilodag men jag kanske sticker iväg och springer en pass ändå, det gäller att passa på när man har barnvakt och känner sig pigg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar