tisdag 20 november 2012

Skam den som ger sig

Jovisst, andra försöket gick bättre och nu känner jag mig nöjd. Sur-Linda är borta (i alla fall för tillfället) ;P
Syra i triceps och pulsen som högst på 198slag/ min. Passet inleddes med 25 min uppvärmnings joggning för att få det lillatrollet att somna. Hon gjorde tappra försök att hålla sig vaken vilket medförde att jag fick springa lite längre än jag tänkt men det kanske var lika bra med tanke på mitt tidigare humör... När hon väl somnade fick jag 10x (ca)50 sek intervaller i backe med stavar, 1:30 vila. Geggigt och halt var det. När intervallerna var klara joggade jag och lilltrollet vidare till skolan för att hämta stortrollet.

Därefter cyklade och sprang vi till Ica för att inhandla ny tandborste till Oscar (jag hade visst städat bort den gamla) och ingredienser till vår müsli. Eftersom varken jag eller Oscar fungerar speciellt bra på spannmål försöker vi att undvika det, vi har därför börjat göra vår egen. Super lätt, gott och smidigt och vi kan bestämma helt själva vad vi vill ha i. Kan inte bli bättre.

Nötter, pumpakärnor, solrosfrön, kokosolja, kanel, vaniljstång och lite kardemumma. Rostas ca 20 min 200gr, rör om efter ca halva tiden.
Låt svalna, blanda i allt som är gott, jag har goijibär, riven kokos, kokosflingor, fungerar också med russin, dadlar och fikon 

Klart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar