måndag 19 november 2012

Ny vecka, nya utmaningar

Förra veckan var blev ganska sönder-ryckt av magsjuka. Jag klarade mig, som tur var, utan att bli sjuk men resten av familjen har varit dåliga i omgångar och vi har turats om att vara hemma med barnen. Trots detta så lyckades vi hålla igång med träningen ganska bra. Min axelrehabilitering går riktigt bra och förra veckan sprang, cyklade och rodde jag för första gången sedan operationen. Det var framför allt skönt att kunna ro utan att det gjorde ont eller kändes (alltför) stelt.

Vi har tänkt att summera varje veckas träning här i bloggen så här kommer förra veckans sammanfattning

Linda, 7 pass, 5:55
Simning: 1 pass, 1:00
Löpning: 1 pass, 1:05, 12 km
Rodd: 2 pass, 1:45
Crossfit: 3 pass, 2:05

Oscar, 6 pass, 5:38
Löpning: 2 pass, 1:33, 20 km
Crossfit: 4 pass, 4:05 - fokus ben, bål och axelrehabilitering

Denna vecka är sista veckan i min bencykel och på fredag är det dags att testa 1-RM, ska bli spännande att se. Fram tills dess är det lättare och explosiva lyft samt en del plyometrisk träning. Idag hade jag tänkt att cykla till jobbet för att få in lite cykelintervaller men nu sitter jag istället hemma i soffan och VABar så cyklingen får vänta.

Jag ska försöka skriva ett inlägg om Crossfit Endurance under veckan och hur vi kommer att lägga upp vår träning fram till Kalmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar