torsdag 29 november 2012

Nästan som julafton

Efter jobbet idag så åkte jag raka vägen till Postens företagscenter för att hämta ut ett stort paket. Posten hade försökt lämnat det hemma hos mig under gårdagen, men vem är hemma kl 14 en vardag? Paketet gick precis in i bilen och jag sprang upp med det innan jag hämtade barnen på förskolan.
Torsdagar brukar vara den hetsigaste dagen på veckan för oss. Iselin har skridskoskola kl 18 så det är bara att åka hem och vända. Dagens middag slängde jag ihop på snabbaste möjliga sätt. Det blev de älgfärsbiffar som blev över från igår, några avokado och steka ägg.

Det blev en liten stund över efter middagen och jag kunde självklart inte hålla mig borta från mitt paket, så jag började packa upp:

1 Våtdäkt
1 Triathlondräkt, 2XU
1 par cykelskor
1 par simglasögon
1 cykelhjälm
1 Triathloncykel


Jag hann precis skruva ihop cykeln innan vi var tvungna att åka till skridskoskolan. Jag passade på att köra lite korta intervaller, 10 x 70:20, medan jag väntade. Det var riktigt grisjobbigt och halkigt. Provade att springa med broddarna som vi köpte för några veckor sedan, de fungerade bättre än förväntat. Nu blir den en dusch och sen är det läggdags. Imorgon är det full fart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar