torsdag 22 november 2012

Morgonkaffe, grispass och stekta ägg

Dagen i dag började med att jag ensam kunde kliva ur sängen och dricka morgon kaffet i lugn och ro, inte var dag det händer så att säga. Jag uppskattar verkligen den lilla tid man får för sig själv speciellt på morgonen när jag faktiskt är som piggast och då skall det väl också tilläggas att klockan ofta är 04:30 när jag kliver upp.

Det lilla trollet har lagt sig till med en ovana att kliva ur sängen ett par gånger per natt och vandra till köket, där ställer hon sig med flaskan i högsta hugg och "hylar" tills att någon av oss släpar oss ur sängen, kravlar oss till köket och ger henne hennes älskade mjölk. Då "suttar" hon nöjt i sig denna och somnar om (naturligtvis i vår säng). Nu bestämde vi oss dock igår för att det fick vara nog och att det lilla oljudet skulle sova i sin egen säng och utan natt mjölk ( inte en dag för tidigt med tanke på hennes ålder...) Det hela gick bättre än förväntat och oljudet sov från läggning till klockan ca 02 utan att vakna, därefter vaknade hon ca var 30 minut och jag var uppe tre och Oscar fyra innan det var dax att kliva upp på riktigt klockan 05:15 för dem. Själv var jag på väg ut genom dörren då och skulle hinna med bussen 05:25 till träningen.

Jag älskar morgonträning men älskar nästan ännu mer att det finns fler som mig, i morse är jag kom in på "garaget" så var det redan ett par grabbar där, strax därefter kom min favorit S som jag skulle köra passet tillsammans med in där efter rullade folk in lite nu och då. Dagen Crossfit pass var riktigt jobbigt men också riktigt kul,vi hittade det här, för mig tog passet 56:43 minuter och jag fick "skala" ned det eftersom jag inte behärskar alla tekniker. Men hur som helst så var det riktigt jobbigt och kommer antagligen att kännas imorgon.

Efter passet babblade jag som alltid lite för länge och fick som tur var en påminnelse på mobilen att jag hade ett inplanerat möte klockan 08:00 (jag var helt säker på att det var klockan 08:30) av denna anledning fick jag småspringa till jobbet, som tur är är sträckan inte lång och jag hann precis i tid.

På lunchen körde jag veckans andra Crossfit Endurance -Vasalopps pass tillsammans med några vänner. Vi rodde enligt plan 6x 5:00 minuter/ 2:00 vila, detta var riktigt jobbigt men trots att lättare än morgonen pass. Nu känner jag mig smått överkörd.


Dagens middag blev lite av ett panik inslag då vi var lite senare hem än planerat. Stortrollet har konståkningsskola på torsdagskvällar så vi gjorde det lätt för oss. Vi stekte helt enkelt ägg och åt dessa som middag, nödlösningar är ok ibland.

Imorgon ska Oscar och Lilltrollet åka till Östersund för att hälsa på farmor och farfar, jag och Stortrollet har hela helgen för oss själva och ska ha "stor-tjej-mys", detta är mycket viktigt när man är 6 år. Vi har smidigt stora planer bland annat skall vi på restaurang, något hon länge pratat om och gå på bio. Sen får vi se vad vi mer ska hitta på, baka lussekatter står ganska högt upp på listan men även mörkervandringar och långdistanslöpning skall hinnas med.

/ Lindakat


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar