tisdag 20 november 2012

Lilltrollet bestämmer

Idag var det min tur att vara hemma med VAB. Lilltrollet är enligt oss inte längre sjuk utan mest lös i magen, något som hon enligt BVC kan vara i upp till två veckor. VAB är bland det tråkigaste jag vet och hade det inte varit för att vi förlorar så oerhört mycket pengar på att endast Oscar VABar så hade han lätt fått tagit allt. Imorgon får förskolan säga vad de vill... hon ska dit oavsett.

Jag hade som plan att försöka köra mitt styrkepass under trollets förmiddagslur. Trollet somnade enligt plan i bilen på väg till "garaget" men slog naturligtvis upp de två blå så snart jag var framme och öppnade bildörren. Därav ingen träning på mig, gjorde några halvhjärtade försök men kom aldrig igång och fick ingen värme eller "tryck", att knäböja med ett barn hängande i byxbenen är ej att rekommendera. Sur och irriterad blev jag naturligtvis också... Nu däremot sover det lilla flickebarnet i bilen och jag sitter och väntar på att hon ska vakna... Får se om jag hinner iväg på eftermiddagen eller om jag helt enkelt får skippa det. Har en presentation till jobbet som ska vara klar imorgon, eftersom jag inte hann igår på jobbet och min pc gett upp behöver jag Oscars. Detta innebär att jag inte kan göra den innan han kommer hem. Så blir det när livet kommer emellan.
De korta intervallerna ska jag iaf lyckas få in under trollets eftermiddagslur innan vi ska hämta det storatrollet på förskolan och bege oss hem för middag.

Uppsala bjuder på regn och ett par plusgrader idag och det är riktigt ruggigt ute, men som alltid ser det värst ut när man sitter inne i värmen. Oscar var duktig och cyklade till jobbet idag, tydligen var det tungt och tog ca 10 minuter längre tid än det normalt sätt gör, men vem vet ...det kanske är just sådana här förhållanden i Kalmar 17/8 (förhoppningsvis lite varmare) så det är lika bra att bara ge sig ut. Billigare än buss och bil är det också.
Min cykel har jag nu fått sålt och nu väntar vi bara på att den nya ska komma. Spännande! Dock är jag osäker på om jag ska testa eller bara låta den ligga till våren. Får se om jag kan låta bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar